Det grønne Vesterbro

Vesterbro Lokaludvalg

Trailer

Tag høretelefonerne på og lad os guide dig rundt på det grønne Vesterbro til musik af Peter Peter og Peter Kyed. Vi vil vise dig et udpluk af de steder, der gennem tiden har været med til at gøre den tæt bebyggede bydel en smule grønnere.

Udnyt det grønne byrum
Vesterbro er den bydel i København, hvor der er færrest grønne kvadratmeter i forhold til indbyggertallet. Bydelen er tæt bebygget, så der er ikke udsigt til flere større grønne områder. Derfor er der et stort behov for nye ideer til, hvordan de eksisterende grønne områder og pletter udnyttes bedst og hvordan byrummene kan gøres grønnere.

Vesterbro rundt
Turen begynder på Vesterbro Torv og bringer dig rundt til ti forskellige steder, hvor der er noget at se og fortælle om. Desuden er der fire ekstra steder du kan besøge, hvis du har fået blod på tanden.

Ruten er omkring tre kilometer lang og turen tager omkring halvanden time. Hvis du ikke er så kendt på Vesterbro, så kan du også glæde dig til at se en god del af det centrale Vesterbro. For de fleste af dem, der er kendt på Vesterbro skal der dog nok også være nogle steder og oplysninger, der vil være nye.

Listen on Podwalk

All

Havnen Syd

Dansk Arkitektur Center

De Grønne Cykelruter

Dansk Arkitektur Center

Carlsberg

Dansk Arkitektur Center

Brewed Stories

Ordered by Colour

Amerika Plads

Dansk Arkitektur Center

Manden på Båndet

Teater Lydmur

Drømmepigen

Teater Lydmur

Talende Træer

Parkmuseerne

Det grønne Vesterbro

Vesterbro Lokaludvalg

Min Havn

The Architecture Project

Vesterbro Bag Facaden

Julie Thing