Min Havn

The Architecture Project

Trailer

Ideen med denne podwalk er at give Aarhus Ø en mulighed for at springe ud som bydel og blive indtaget af borgerne. 10 fysiske spots på Aarhus Havn markerer steder, hvor du kan høre en personlig fortælling om hverdagslivet i den nye bydel.

Tilsammen udgør de 10 spots en rute, som bl.a. tager dig med gennem de nye byggerier, træskibshavnen og tilbage til DOME OF VISIONS. Du kan lytte til lyst skeren, der beretter om sin passion for havnens mystik eller naturelskere, der bygger stenrev, og hør også borgmesterens vision for hele havnearealet.

Listen on Podwalk

All

Havnen Syd

Dansk Arkitektur Center

De Grønne Cykelruter

Dansk Arkitektur Center

Carlsberg

Dansk Arkitektur Center

Brewed Stories

Ordered by Colour

Amerika Plads

Dansk Arkitektur Center

Manden på Båndet

Teater Lydmur

Drømmepigen

Teater Lydmur

Talende Træer

Parkmuseerne

Det grønne Vesterbro

Vesterbro Lokaludvalg

Min Havn

The Architecture Project

Vesterbro Bag Facaden

Julie Thing