Talende Træer

Parkmuseerne

Trailer

Mystiske labyrinter, enhjørninger og kæmpeblæksprutter, krig og brand, eventyrlige ballonflyvninger og linedansere, der styrter i døden fra Rosenborgs højeste tårn. Dette er blot nogle af de mærkværdige begivenheder, som træerne i Kongens Have har været vidne til, når de med deres lange og snoede rødder har opsnappet de bedste historier fra hele kvarteret. Denne sommer vil træerne i Kongens Have dele ud af deres mange fortællinger fra kvarterets fantastiske historie.

Listen on Podwalk

All

Havnen Syd

Dansk Arkitektur Center

De Grønne Cykelruter

Dansk Arkitektur Center

Carlsberg

Dansk Arkitektur Center

Brewed Stories

Ordered by Colour

Amerika Plads

Dansk Arkitektur Center

Manden på Båndet

Teater Lydmur

Drømmepigen

Teater Lydmur

Talende Træer

Parkmuseerne

Det grønne Vesterbro

Vesterbro Lokaludvalg

Min Havn

The Architecture Project

Vesterbro Bag Facaden

Julie Thing